Pasteuriserede Æg

Pasteuriserede æg er udslåede æg, der er varmebehandlet, så de med sikkerhed ikke indeholder salmonellabakterier. Den generelle regel er, at æg og retter med æg skal opvarmes til mindst 75 grader, for at man kan være sikker på, at salmonellabakterierne er dræbt. Derfor skal du altid bruge pasteuriserede æg, hvis du laver mad der ikke skal varmes over 75 grader. Og som bonusinfo, så kan både pasteuriserede æggeblommer og æggehvider fryses. Når de så skal tøs op, tages de op i go tid, eller hvis de skal bruges her og nu, tages de ud af pakken, lægges i en skål og varmes i mikroovnen ca. 20 sekunder (kun så de netop er optøede).

(kilde: http://www.poultry.dk/ddf/fjerhyper.nsf/0/e86bb57018ae35ebc125676900592b6b?OpenDocument)

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Fridgesmart

Fridgesmart er beregnet til at holde grøntsager friske og det gør den!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *