Mynte-pesto

Mynte-pesto er perfekt til alle retter med lam. Brug ca. 1 tsk som sauce til dit kød.

Opskrift på 150 ml. myntepesto:

Ingredienser:

1,5 dl malt-eddike/hvidvinseddike

1 bt. frisk mynte

1 ½ tsk. rørsukker

1 spsk oliven olie

 

Fremgangsmåde:

Opvarm en pande. Læg mynten på panden, og hæld eddiken over. Tilsæt sukkeret og lad koge et par minutter, indtil sukkeret er opløst. Lad afkøle. Blend pestoen, tilsæt olien og rør rundt. Lad trække i køleskabet inden servering.

Jo længere tid, den trækker i køleskabet – jo mere vil smagen komme frem.

Tags from the story
Written By
More from Julie Skals

Blomme-stikkelsbær marmelade

Jeg har fryseren fyldt med blommer og stikkelsbær! Kom så derfor på...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *