Raw Food: Mellemøstens Blomkålstallerken,

Dette minder meget om den klassiske bulgursalat.

Ingredienser

½ blomkål

1 agurk

1 rødløg

250 g cherrytomater

150 g tørrede abrikoser

1 dl cashewnødder

1 dl olivenolie

2 spsk citronsaft

1 lille håndfuld hakket frisk mynte

1 lille håndfuld hakket frisk persille

1 lille håndfuld hakket frisk koriander

salt og peber

Fremgangsmåde

Kom blomkålen i en foodprocessor og blend, indtil den er meget fint hakket. Snit og hak agurken, løget, cashewnødderne

og abrikoserne fint. Halvér cherrytomaterne. Kom det hele i en skål og bland.

Kom ingredienserne til dressingen i en blender og blend let. Bland dressingen i skålen og smag til.

Written By
More from Julie Skals

Karolines kogebog som applikation til mobilen

Endnu en uundværlig applikation til din mobil! Karolines køkken har udvalgt de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *