Karrysalat – til påskebordet!

Lækker karrysalat!

Ingredienser:

2 dl cremefraiche

2 spsk mayonnaise

1/2 løg

2 små syltede drueagurker

1/2 æble

1 hårdkogt æg

1 spsk kapers

1 tsk Dijonsennep

3 tsk karry

salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep sammen med karry. Lad trække, imens du laver resten: finhak løg, drueagurker og karpers. Skær æblet i små tern, ligeledes ægget. Bland alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og peber! Lad gerne trække lidt inden servering.

 

 

Tags from the story
Written By
More from Julie Skals

Wienerschnitzel med ovnstegte kartofler

Schnitzler 4 kalveschnitzler (tyksteg, filet eller inderlår) ca. 1,5 cm tykke, vægt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *