Karrysalat

4-lille-530x367

Ingredienser:

2 afkølede kogte æg

1/2 fint-hakket løg

1 spsk kapers

1 lille sødt æble

1 1/2 dl cremefraiche

1 1/2 tsk mild karry

1 spsk mayonnaise

1 tsk groft salt

lidt peber

 

Fremgangsmåde:

Hak de kogte æg fint eller del dem to gange i æggedeleren (først på det ene led og så på det andet led). Hæld æggene og det finthakkede halve løg i en skål. Grovhak kapers og skær æblet i små tern. Bland æg, løg, kapers og æble sammen med resten af ingredienserne: cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber. Rør det hele sammen og lad det trække i køleskabet et par timer før servering. Karrysalaten bliver bedst, hvis man laver det dagen før.

 

 

 

Spises med sild, æg, kylling – kan også bruges alene som sandwichfyld.

Tags from the story
, , ,
Written By
More from Julie Skals

Kværn dine krydderier i din kaffekværn

En elektrisk kaffekværn kan bruges til meget andet end maling af kaffebønner. Den...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *