Islandsk Lagkage

Ingredienser

4 æggehvider

1 kop sukker

2 kopper kokosmel

100 g. hakket chokolade

2,5 dl. fløde

Marmelade efter egen smag

Evt. bær

Fremgangsmåde

Pisk æggehvider stive og bland med sukker og kokosmel samt chokolade. Tegn to runde cirkler (hver på størrelse med en stor frokosttallarken), på et stykke bagepapir, som lægges i en bradepande. Fordel æggehvideblandingen på indenfor de to cirkler på bagepapiret. Bag bundene i 30 min. ved 150 grader.

Køl bundene af og fordel et godt lag marmelade, flødeskum og evt. bær mellem de to bunde.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Julestemning inde og ude

Af, Gæsteblogger, Anja Kolind fra boligblog.dk Jeg elsker at blive inspireret til...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *