Græskarkage de lux!

Lækker og saftig græskarkage.

 

Ingredienser:

Kage:

200 g brun farin

3/4 dl rapsolie

3 æg

200 g hvedemel

1 tsk natron

2 tsk stødt kanel

1/2 tsk fint salt

200 g revet græskarkød

75 g rosiner

 

Frosting:

75 g flødeost

125 g flormelis

20 g blødt smør

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader.

Pisk brun farin og olie godt sammen. Pisk æggene i – en ad gangen. Bland i en anden skål; hvedemel, natron, kanel og salt. Rør mel-blandingen sammen med æg og olie. Vend rosiner og det revne græskarkød i. Læg et stort stykke bagepapir ned i en almindelig størrelse springform (25 cm). Hæld dejen deri. Bag kagen ved 175 grader i ca.35 min. Tjek med en kniv om kagen er bagt. Slipper kniven op ad kagen uden at der er dej på, så er kagen færdig. Lad kagen afkøle, inden du putter smører frosting på – ellers løber det af!

 

Frosting:

Pisk alle ingredienserne; flødeost, flormelis og smør sammen med en elpisker. Smør på den afkølede kage.

 

 

Written By
More from Julie Skals Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *