Om Mig

32476053-55f0383f123694b5f2431f402adb5dc5Ann-Alicia Thunbo Ilskov, Indehaver, Blogger, Klummeskribent & Forfatter.

Jeg har en Bachelor i Medievidenskab fra Syddansk Universitet og er pt. i gang med mine kandidatstudier. Jeg er blogger og skriver derudover klummer på Altfordamerne.dk. Jeg er gift med Ole Ilskov. Sammen har vi Conrad på fem år og Ingrid på 2 år.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er opvokset i Vestjylland, men har også boet i USA en del år. Jeg har arbejdet fem år i Kongehuset, som ungpige/barnepige og har desuden fungeret som husholdningsekspert på TV2, P4, DR1, Politikens Avis og i mange andre medier. Mine store interesser er, madlavning, husholdning, fotografering, motion, gode film og gadgets der letter hverdagen.

DSC_0320 lille

DSC_0154

DSC_0250 

MINE HJÆLPERE

Ole Ilskov, Teknikhaj.

Er uddannet Produktionsteknolog med speciale i Innovation, og arbejder nu for HSA Systems i Odense, hvor han udvikler kommercielle printsystemer. Han er vokset op i Martofte på Fynshoved. Han elsker elektronik, næsten lige så højt som sin kone, og hans store hobby er især højtalere og produkter fra Apple. Ole bor idag med familien i Brylle, syd for Odense.

Inge Marie Johnsen, Rengøringsguru & Rådgiver.

Inge har i mange år bl.a. arbejdet for ISS og er idag indehaver af sit eget rengøringsfirma, Ren Service, hvor hun er chef for 17 ansatte. Hun har stor erfaring indenfor rengøring, pletfjerning og generel husholdning på den nemme og effektive måde. Desuden er hun Oldfrue på Schackenborg Slot i Møgeltønder. Hun bor i Løgumkloster med sin Mogens og har tre børn.