River Cottage App

 

 

Her er en lækker applikation til alle som elsker River Cottage! Madprogrammet fra England som sendes på DR2.

River Cottage tager udgangspunkt i friske og lokale råvare, som tilberedes ved simple tilbedredningsmetoder og gør der ved madlavningen yderst tilgængeligt. Det er kernen, og selvfølgelig elsker ilskovs.dk denne form for tilgang til mad.

App’en indeholder bl.a. 168 opskrifter og 20 videoer. Opskrifterne er bygget meget brugervenligt op og man kan søge på sæsonmad. Så der er tænkt på bæredygtighed. Man stille spørgsmål til River Cottage  og alle dens brugere om alt fra madlavning til udvikling af køkkenhaven. Du kan også se andre brugers svar på spørgsmål, som fx. hvilken fisk er den mest etiske at spise?

 

Hent den i den app-store eller android market: søg på river cottage!

 

 

 

Tags from the story
,
Written By
More from Julie Skals

Blomkålssuppe med lakrids

Blomkålssuppe med lakridsvendte brødcroutoner Så er det ved at være suppetid! Lakrids...
Read More

4 Comments

  • Jeg ELSKER river cottage og ville derfor med det samme hente den ned. Men da jeg søgte efter den (android) kom den ikke frem? Hedder app’en river cottage eller?

  • De har lavet flere kogebøger. De kan købes rimeligt billigt på amazon. Men de er jo så på engelsk. De 2 everyday bøger er gode.

  • Tak, jeg er godt klar over at det er mange andre steder man kan få fat i opskrifterne, men synes bare det kunne være hyggeligt som en app, det var derfor jeg var interesseret i det 🙂

    Men venter bare til at os med android kan få lov at få glæde af app’en 😉

    God dag til jer herinde 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *