Panden, de fleste har, men sjældent bruger.

IMG_3809

Pandekagepander er dejlige og de kan altså bruges til meget andet end pandekager. Herhjemme elsker vi at bruge vores pandekagepande til forskellige ting, fordi den er let at arbejde med, tingene hænger ikke fast, den vejer noget nær ingenting og så har den en overskuelig størrelse og sider, som ikke er for høje.

IMG_3808

Derfor slår jeg lige et slag for pandekagepanden. Find dem frem i det daglige. Vi bruger den meget til frokostretter som fx. spejlæg, torskerogn, amerikanske pandekager eller laks, røræg, makrel, french toast og blodpølse. Den er let at finde frem, den fylder ikke så meget i vægt eller størrelse og så er den altid let at rengøre takket være dens brugervenlige belægning. Herhjemme vasker jeg dog altid mine gryder og pander i hånden, for at skåne dem. Så det vil jeg klart anbefale, at man også gør med pandekagepanden. Desuden tager det ikke længe, da ting sjældent brænder sig fast.

IMG_4729

Herhjemme bruger vi Tefals pandekagepande (fra Tefals Talent serie). Den har en rigtig god størrelse, er let at bruge og rengøre og så er prisen også til at overskue. Den starter ved 349 kr. og vi bruger den som sagt til rigtig meget. Den er også god, når børnene skal med i køkkenet og lære, at lave mad, fordi den er nem for dem, at manøvre rundt med og den har et godt greb.

Så hvis man skal have udvidet pandebeholdningen eller står og skal flytte hjemmefra og skal have nye pander, så vil jeg klart anbefale, at pandekagepanden indkøbes. Den bør høre hjemme i basis “pandepakken” 🙂 Den kan bruges til så meget godt og særligt når kvaliteten er i top.

Se og læs mere om Tefals pande her!

Tags from the story
, , ,
More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Feriebørn

Det burde være logik for burhøns, men efter at have været vidne...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *