Navnelapper – Sætter navn på det der er dit.

IMG_5118

Navnelapper er en nyere dansk opfindelse. De små klistermærker er rigtig smarte. Jeg bestilte en bunke ark på hjemmesiden www.navnelapper.dk og delte dem rundt blandt nogle venner, så jeg havde et bredt testpanel af forskellige familier. Hjemmesiden er virkelig nem, at bruge. Den er flot og overskuelig. Man skriver bare teksten i boksen i midten og vælger så hvilket ikon man ønsker eller om merkatet skal være uden ikon. Det er virkelig simpelt! Derefter trykker man bare bestil og så er man i gang.

IMG_0976

Navnelapperne hævder at de kan sidde på alle mulige forskellige overflader, at de ikke går af i vask, kan tåle at blive kogt, frosset, nusset og sidst med ikke mindst, at de nemt kan tages af igen.

foto 1

Når jeg ellers skriver små navnelapper med en tusch, og kommer dem på madpakken, i jakken eller på syltetøjsglasset, bliver de med tiden slidt af – særligt i kontakt med vand. Derfor var mit testpanel og jeg spændte på, at se hvordan navnelapper, ville arte sig under de forskellige omstændigheder.

Camilla: At teste navnelapper har været en positiv oplevelse. Både madkasse og trøje er blevet vasket, og mærkaterne er stadig på og fine.

IMG_4992

IMG_4751

Amanda: Navnelapperne viste sig at stå prøven. Ingen havde problemer under vask og ingen havde problemer i fryseren.

IMG_9372

Maria: Jeg har været rigtig glad for dem, og har allerede brugt dem en del: madkasser og drikkedunke (tåler fint opvaskemaskinen, men også alm opvaskebørste, som jo ellers er lidt mere grov i det), i cykelhjelmen, uden på gymnastikposen (er ikke blevet påvirket af at blive smidt og kastet på begrusede omklædningsrumsgulv, fugtigt håndklæde eller regnvejr – holder stadig fint), inde i regnfrakken, pennalhuset, uden på skolebøger, og rigtig fin til at sætte på iPhone-opladere /iPad, når den unge mand skal have teknikken med til sleeping-party med kammaraterne. De virker rigtig fint for mig.

IMG_4833

IMG_2161.JPG

Jeg har nogle med børnenes navne på og så fik jeg lavet en med hele mit navn og adresse på. Eneste problem med det er, at lapperne er så små, at det kan være svært at læse hvad der står, når hele adressen er på. Disse fik jeg lavet til vores kufferter og tasker, men de måtte altså gerne lige være nummeret større. Derfor synes jeg det kunne være alle tiders, hvis man kunne bestille dem i forskellige størrelser og det kunne også være fedt hvis man kunne bestille dem med forskellig farvet tekst eller endda med personlige billeder på.

IMG_6450

På arbejdet har jeg sat en lap under min egen personlige mus og de kan også sættes under computeren, i håndtasken mm. Navnelapper er bestemt gode og holdbare og de holder hvad de lover. Jeg håber dog, at de en dag udvider sortimentet med flere farver og måske flere motiver?

Pris: 139 kr. For 90 merkater.

Gode råd fra producenten

Hvorfor mærke ting?

1. Spar tid

2. Spar penge

3. Spar besvær

4. Mist færre ting

5. Spar andre for ulejlighed

6. Undgå stress

7. Organiser ting

8. Undgå konflikter

9. Børnehaven elsker/kræver det

10. Alle har prøvet at glemme ting

 

Hvorfor Navnelapper®?

1. Unik kvalitet

2. Sidder både på tøj og ting

3. Skal hverken stryges eller syes fast

4. Holder til kogning

5. Tåler maskinvask

6. Tåler opvaskemaskine

7. Ekstremt slidestærk tryk

8. Produceret i Danmark

9. Hurtig levering

10. Tilfredshedsgaranti

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Tomattærte – til tomatelskerne, dem med for mange i drivhuset og alle de andre

Fotograf: Betina Hastoft Af gæsteblogger, Marie Melchior, fra Mariemelchior.dk  Ingredienser 250 gr hvedemel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *