Laks i citronsauce med Mango og Chili (børnevenligt)

foto

Laksestykker med mangodrys og chili

(4 personer) (20 min).

INGREDIENSER

Kartofler til 4 personer

4 Laksefileter

Citronsauce fra Glyngøre

1 Mango i tern

1 bundt Persille (Hakkes fint)

1 halv Chili (Hakkes fint)

100 gram Hasselnødder (Hakkes fint)

FREMGANGSMÅDE

Hæld saucen over fisken og sæt det i ovenen i 20 minutter ved 175 grader. Kartoflerne koges. Mango, chili og persille blandes. Når retten er færdig, hældes det henover fisken i fadet og til slut drysses nødderne over. Velbekomme.

Tags from the story
, , , , ,
More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Gule pletter fra hvide liljer

Hej Ann-Alicia. Jeg har haft en buket liljer stående på mit hvide...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *