Julestemning inde og ude

Af, Gæsteblogger, Anja Kolind fra boligblog.dk

Jeg elsker at blive inspireret til hvordan man kan pynte op til jul på en lækker måde. Jeg er ikke så meget til røde nisser og den slags og prøver i stedet for at bruge ting fra naturen til at pynte med eller lave pynt af. Der er også noget hyggeligt over at lave personligt julepynt med ungerne, uden at lyde alt for overskuds agtig 🙂 for det kræver faktisk ikke det helt store.

Men hvis du som mig heller ikke er til det helt store nisseland hele december måned og ikke har tid eller lyst til at kaste dig ud i det helt store kreative gør-det-selv juleri, så tjek nogle af disse skønne stemningsbilleder ud, hvor du kan købe dig til det meste og alligevel få en hyggelig og personlig julestemning 😉

housedoctor_M13_103a
Christmas-2
xmas1
xmas3

Tag julestemningen med udenfor og byd dine gæster velkommen med en masse smukke lanterner og små lys ved din hoveddør eller rundt omkrig i haven/altanen, hvor de kan ses indefra. Det er super stemningsfyldt og rigtig hyggeligt at se på ude i mørket. Suppler gerne op med smukke lyskæder hvor det er muligt.

_R5A8331-2
_R5A8288
Tags from the story
,
More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Den hvide sofa er blevet nikotingul

Hej Vi har en hvid stofsofa, som ikke længere er så hvid....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *