Fantastisk piskeris!

Står du og mangler et fantastisk piskeris, så har jeg dette piskeris, jeg gerne vil anbefale fra det tyske kvalitetsfirma, WMF. Jeg har ellers aldrig været så meget til disse “åbne” piskeris, men dette har gjort underværker i mit køkken. Det ligger super godt i hånden og sovsen, bliver pisket super godt igennem. Udover at se godt ud, føles det også rart at bruge og det leverer varen. Prisen er heller ikke at klage over, 133 kr. og den kan købes ved at klikke lige her. Det kan også købes i Inspiration, Salling og mange andre steder.

wmf_707406a

Det har små dutter i forskellige længder påsat for enden af riset. Dutterne eller kuglerne, har forskellige størrelser og der er forskellig længde på “risene.” Dette giver en større berøringsflade og det er med til at piske ekstra luft ind i massen og mindsker også risikoen for, at maden brænder på. Piskeriset kan klare temperaturer op til 270 grader og er velegnet til saucer, æggemasser og cremer. Det er super nemt at rengøre, uden at der sidder for meget snask fast i det.

Det eneste men ved piskeriset, er at det, som så mange andre gedigne piskeris, har en god tyngde. Dette er absolut et plus det meste af tiden, men laver man sovs i en lav gryde, kan det ikke stå op af siden af sig selv, så vil det naturligvis tippe over, men så lægger man det jo blot lige ved siden af gryden, når det ikke er i brug.

Tags from the story
,
More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Køb Familie Journalen i denne uge og få råd fra Husmoderen

I Familie Journalen i denne uge, giver Husmoderen gode rengørings tips til...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *