Kære Snehvide

snowwhite

 

Til alle jer kvinder, som står i jeres bedste alder og føler jer som Snehvide på dette billede – dette er en hyldest til jer!

I var yndige prinsesser og en dag mødte I Prinsen og fik det kvarte Kongerige. I dag står I der med en tandpint unge på hoften, en vaklende baby ved benet og en treidje søn foran ipad’en. Der er sene nattetimer, lange aftentimer, ulvetimer og tidlige morgentimer. Der er tider på døgnet hvor børnene er billigt til salg og andre hvor de er i kort snor. Manden kommer træt hjem efter en lang dag og mener han har mere brug for en pause end dig, selvom din dag også har været lang. Der er pletter på gulvtæppet, strygetøj i hjørnet, sved under ærmerne, gylp på låret og modelervoks i håret. Klokken er 17.39 og du er Snehvide uden musik. Det hele virker uoverskueligt og hvad blev der af det glansfulde liv, du engang læste om i bladene og så i desperate housewives?

Tillykke, du er vågnet op til virkeligheden og dette billede er som sagt en hyldest til dig, der knokler og kæmper for at holde tungen lige i munden. Du er SEJ! Dette er en reminder om, at når verden virker allermest uoverskuelig og ungerne skriger allerhøjest, så er du IKKE ALENE. Vi er mange der er i din båd med bekymringer, rod og træthed. Du er ikke den eneste der er oppe kl. 03.40 for at skifte ble og du er ikke den eneste der serverer havregryn og spejlæg til aftensmad 3 gange om ugen.

Husk på at du elsker dit liv, indimellem de hårde stunder, at dine børn er verdens dejligste skabninger, som du elsker overalt på jorden, at de bliver ældre og at altting i livet er en fase:)

Rigtig god mandag til dig, Snehvide.

More from Ann-Alicia Thunbo Ilskov

Mørke skjolder på læder

Hej Alicia Tænkte om du havde et rengøringstip til – hvordan mørke...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *